• Ådalsskolen
  • aadalsskolen@kolding.dk

Opslagstavlen

Efterårsferie 2018

Snart nærmer efterårsferien sig og vi har derfor brug for at vide, om I har et pasningsbehov i SFO'en i

uge 42 – 15.10-19.10.2018 (begge dage inkl.)

Åbningstiderne i SFO'en i ferien er:

06.30-16.00 mandag-torsdag
    06.30-15.30 fredag

Af hensyn til samkørsel bliver de elever, der skal med taxa til og fra SFO i ferien, hentet hjemme, så de møder ind kl. 7.50 og de bliver hentet i SFO’en igen kl. 14.30 og kørt hjem. I forhold til morgen-afhentningstidspunkt i ferien, kan I kontakte Kørselskontoret på tlf. 79 79 17 18 i uge 41 og få dette oplyst.

Det er VIGTIGT - for at vi med rettidig omhu kan varsle pædagogerne omkring arbejdstider - at vi senest mandag den 3.9.2018 får besked på, om I har brug for pasning eller ej.

Vi skal bede jer melde tilbage, uanset om I ønsker pasning eller ej via ForældreIntra, Tilmelding, Arrangementer, Efterårsferie 2018, vælg papiret med blyanten i højre hjørne og udfyld skemaet og vælg Gem. Dette er for at sikre, at vi har hørt fra alle forældre.
    Hvis I ikke svarer, vil vi ikke som tidligere kontakte jer for at høre, om jeres barn kommer i SFO, men går ud fra, at I ikke har behov for pasning.

De forældre, som generelt ikke har behov for pasning i ferien, er velkomne til at kontakte vores sekretær, Lene Gundelach-Taabbel på mail: glen@kolding.dk og give besked om dette, således at de ikke fremadrettet bliver rykket for svar, hvis deres barn normalt går i SFO.

Alle – også elever, som normalt ikke er tilknyttet SFO – kan naturligvis komme i SFO i ferierne, men vi skal henstille til, at jeres barn kun kommer de dage, barnet er tilmeldt. Hvis der kommer elever, der ikke er tilmeldt, har dette konsekvenser i forhold til planlægning og i forhold til tilsyn og individuelle hensyn.

Vi skal derfor henstille til, at I er meget præcise i forhold til hvilke dage og hvilket tidspunkt, jeres barn kommer i SFO i ferien.
    Lene Gundelach-Taabbel den 16-08-2018
    Befordring med taxa

Åbningstider, telefonnummer og mailadresse

Mandag-torsdag: 06.30-15.30
    Fredag:              06.30-15.00

korsel-afbud@kolding.dk - denne mailadresse er KUN til afbud af kørsel

Husk at melde afbud
    Hvis jeres barn ikke skal benytte den bestilte taxakørsel, er det VIGTIGT, at I afbestiller kørslen, dels fordi Kørselskontoret kan planlægge turen bedst muligt i forhold til de elever, der skal med taxa, men også fordi skolen bliver opkrævet for turen - penge, som kunne være brugt bedre andetsteds i forhold til eleverne

Barnet kommer ikke med taxa om morgenen
    Hvis jeres barn af en eller anden årsag ikke kommer med taxaen om morgenen og I selv kører barnet i skole, skal I huske at give besked til Kørselskontoret, hvis barnet skal med taxa hjem om eftermiddagen, da eftermiddagsturen automatisk slettes, hvis barnet ikke har været med taxa om morgenen.

Oplysninger om morgenafhentningstidspunkt før skolestart
    Forældre kan få afhentningstidspunktet oplyst ugen før skolestart mellem kl. 7.30-14.00.
    Kontakt Kørselskontoret på tlf: 79 79 17 18
    Afhentningstidspunkt fra hjemmet er +/- 10 minutter

Praktisk oplysninger i forhold til taxakørsel
    Se vedhæftede vedrørende taxakørsel fra Kolding Kommune.
    Bilag: Praktiske oplysninger til forældre 2018 2019.docx
    Lene Gundelach-Taabbel den 20-06-2018
    Nyheder fra Kørselskontoret

Fra og med 1.8.2018 overgår elevtransport i Kolding Kommune til Taxa Syd Busser og Kolding Taxa. Det er primært de samme chauffører, der kører med eleverne

I vil derfor opleve, at der fremover er et nyt logo på de taxabusser og taxaer, der kører jeres barn til og fra skole, se vedhæftede.

Som tidligere vil det være muligt at få oplyst morgenafhentningstidspunkt i kommende skoleår i ugen før skolestart (6.-10. august 2019) mellem kl. 7.30-14.00 på telefon 79 79 17 18.

Som I kan se af ovenstående, får Kørselskontoret nyt telefonnummer pr. 1.8.2018. I skal derfor fremadrettet ringe til dem på tlf 79 79 17 18, hvis I skal afmelde kørslen for jeres barn. Det vil dog stadig også være muligt at afmelde via mail: korsel-afbud@kolding.dk

VIGTIGT

For at opnå en stabil opstart, kan der ikke laves ændringer i tider de første 14 dage efter skolestart.

For at sikre stabil elevtransport og fastholdelse af vante ruter og afhentningstidspunkter, kan der ikke laves ændringer på grund af forældrenes ferie eller midlertidige arbejdsforhold.

Lene Gundelach-Taabbel den 18-06-2018