• Ådalsskolen
  • aadalsskolen@kolding.dk

Opslagstavlen

Forældremøde i kommende skoleår

Der afholdes forældremøde på Ådalsskolen mandag den 3.9.2018, kl. 17.00-20.00.

Der sendes invitation ud til dette i starten af august, men husk at sætte kryds i kalenderen allerede nu.
    Lene Gundelach-Taabbel den 03-07-2018
    Skolemælk

Du kan bestille skolemælk fra uge til uge - har du allerede abonnement på skolemælk, behøver du ikke læse videre!

Mælk er næring til læring, gør en sund madpakke komplet og giver energi til en lang skoledag. Som forælder kan du være med til at holde fast i gode spise- og drikkevaner.

Bestil skolemælken på www.skolemaelk.dk senest mandag den 30. juli og få mælk fra skolestarten.
    Lene Gundelach-Taabbel den 27-06-2018
    Befordring med taxa

Åbningstider, telefonnummer og mailadresse

Mandag-torsdag: 06.30-15.30
    Fredag:              06.30-15.00

korsel-afbud@kolding.dk - denne mailadresse er KUN til afbud af kørsel

Husk at melde afbud
    Hvis jeres barn ikke skal benytte den bestilte taxakørsel, er det VIGTIGT, at I afbestiller kørslen, dels fordi Kørselskontoret kan planlægge turen bedst muligt i forhold til de elever, der skal med taxa, men også fordi skolen bliver opkrævet for turen - penge, som kunne være brugt bedre andetsteds i forhold til eleverne

Barnet kommer ikke med taxa om morgenen
    Hvis jeres barn af en eller anden årsag ikke kommer med taxaen om morgenen og I selv kører barnet i skole, skal I huske at give besked til Kørselskontoret, hvis barnet skal med taxa hjem om eftermiddagen, da eftermiddagsturen automatisk slettes, hvis barnet ikke har været med taxa om morgenen.

Oplysninger om morgenafhentningstidspunkt før skolestart
    Forældre kan få afhentningstidspunktet oplyst ugen før skolestart mellem kl. 7.30-14.00.
    Kontakt Kørselskontoret på tlf: 79 79 17 18
    Afhentningstidspunkt fra hjemmet er +/- 10 minutter

Praktisk oplysninger i forhold til taxakørsel
    Se vedhæftede vedrørende taxakørsel fra Kolding Kommune.
    Bilag: Praktiske oplysninger til forældre 2018 2019.docx
    Lene Gundelach-Taabbel den 20-06-2018
    Nyheder fra Kørselskontoret

Fra og med 1.8.2018 overgår elevtransport i Kolding Kommune til Taxa Syd Busser og Kolding Taxa. Det er primært de samme chauffører, der kører med eleverne

I vil derfor opleve, at der fremover er et nyt logo på de taxabusser og taxaer, der kører jeres barn til og fra skole, se vedhæftede.

Som tidligere vil det være muligt at få oplyst morgenafhentningstidspunkt i kommende skoleår i ugen før skolestart (6.-10. august 2019) mellem kl. 7.30-14.00 på telefon 79 79 17 18.

Som I kan se af ovenstående, får Kørselskontoret nyt telefonnummer pr. 1.8.2018. I skal derfor fremadrettet ringe til dem på tlf 79 79 17 18, hvis I skal afmelde kørslen for jeres barn. Det vil dog stadig også være muligt at afmelde via mail: korsel-afbud@kolding.dk

VIGTIGT

For at opnå en stabil opstart, kan der ikke laves ændringer i tider de første 14 dage efter skolestart.

For at sikre stabil elevtransport og fastholdelse af vante ruter og afhentningstidspunkter, kan der ikke laves ændringer på grund af forældrenes ferie eller midlertidige arbejdsforhold.

Lene Gundelach-Taabbel den 18-06-2018